Lexikon - hajbeültetés, hajátültetés

A Hajmax módszer

A konzultáció alkalmával a Hajmax orvosaival történő személyes találkozáskor sor kerül egy előzetes állapotfelmérésre. Felmérjük a donorterület minőségét, a hajszálak vastagságát, a hajcsoportok méretét, a beültetésre váró terület nagyságát és a kívánt sűrűséget. A konzultáción megbeszéljük a beavatkozás menetét, elmondjuk, hogyan érdemes felkészülni a beavatkozásra és hogyan kell ápolni beavatkozás után a beültetett bőrterületet. Végül árajánlatot adunk az érdeklődőnek. A konzultáció díjtalan.
A beavatkozáson alkalmazott korszerű eszközökön és a legmodernebb Microfue eljáráson túl protokollunk a páciens folyamatos követését is magában foglalja. Pontos utasításokkal, javaslatokkal látjuk el klienseinket, amelyek megkönnyítik a beavatkozást követő pár napos regenerációs időszakot. Protokollunkban pontos leírás található a beültetett terület ápolását illetően, ennek pontos betartása fontos a szép eredmény elérése szempontjából. Ezt írásos formában minden beavatkozáson részt vevő páciensünk megkapja. Nem hagyjuk magára páciensünket kérdéseivel, kétségeivel, folyamatosan nyomon követjük a sebgyógyulást, majd a hajnövekedés egyes stádiumait. Tanácsokat adunk, a Hajmax orvosai elérhetőek a hajbeültetést követően is telefonon, e-mailben vagy akár személyesen.
Garancia: A hajbeültetés eredményességére írásos garanciát vállalunk. Minden páciens garancialevelet kap a beavatkozás reggelén, melyet képviselőnk aláírásával érvényesít.
A garancia a hajszálak növekedésére vonatkozik, a garancialevélben írásban is biztosítjuk róla pácienseinket, hogy a beültetés eredménye a megbeszélteknek megfelelően esztétikus lesz.
Az időszakos kontroll vizsgálatokon végzett dokumentációval és az ott elkészített fotókkal tudjuk követni a hajnövekedést.

hajbeültetés

Küldjön nekünk üzenetet!

az Ön neve
e-mail címe
üzenet