Lexikon - hajbeültetés, hajátültetés

Hajmegőrzésre alkalmas készítmények

Egyéb összetevők: Ezek a főleg természetes hatóanyagok az alapszerek (minoxidil, nanoxidil) hatékonyságát tovább képesek fokozni.

  • Aminexil SP94 - Ez a molekula képes beépülni a hajhagymába és részt vesz a haj megfelelő szerkezetét biztosító lipidek, a ceramidok szintézisében, így vastagabb, erősebb hajszálak megjelenése várható. Emelett megakadályozza a hajgyökeret körülvevő kollagén megszilárdulását, így a gyökér jobban tud rögzülni a fejbőrbe.
  • Nano réz-peptidek - Antioxidánsok, kedvezően hatnak a kollagén szintézisre és a sebgyógyulásra, a növekedési faktorokat stimulálják. Ezeknek köszönhetően képes a hajnövekedés fokozására és a hajhullás csökkentésére.
  • Adenozin - Ez a nukleinsav is jótékony hatással van a hajnövekedésre. A hajhullást előidéző DHT gátolja az adenozin képződését, aminek köszönhetően a haj növekedési ciklusa lelassul, így a hajhagymák élettartama jelentősen megrövidül.
  • Procyanidin B-2 és C-1 - Nagyon erős hatású, almából kinyert antioxidáns, mely képes a DHT blokkolására, így a minoxidillel együtt alkalmazva kivételes hajnövesztő hatás érhető el.
hajbeültetés

Küldjön nekünk üzenetet!

az Ön neve
e-mail címe
üzenet